Privacy verklaring

Privacyverklaring

Deze verklaring hebben wij ook opgenomen in onze algemene voorwaarden en wij gaan ten alle tijden zorgvuldig en zoals door de wet voorgeschreven om met jouw persoongegevens. Hieronder lees je hoe wij dat doen. 

Verwerking van persoonsgegevens
Deze persoonsgegevens verwerken we voor onze website:
1. Naam
2. E-mailadres
3. Wachtwoord
4. Adres
5. Telefoonnummer
6. Geslacht
7. Geboortedatum
8. Reacties
9. Locatiegegevens
10. IP-adres

Hoe komen we die gegevens?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jou gekregen, via onze website, per e-mail of omdat jij een reactie achterlaat op ons forum, bij onze artikelen of je inschrijft als expert. Je IP-adres verzamelen we wanneer je over onze website gebruikt. 

Doeleinden
Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens
We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

Nieuwsbrief
We versturen je graag onze nieuwsbrief, daar heb je, jezelf immers voor opgegeven. We verwerken daarom je e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. Je kan je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief via de link onder aan de nieuwsbrief. Je gegevens bewaren we dus voor het versturen van de nieuwsbrief totdat je je uitschrijft.

Deelname winactie

Soms organiseren wij een winactie en om je deelname mogelijk te maken hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

– naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum.

Dit doen wij om te controleren of je aan de winactie mag deelnemen en om contact met je te kunnen opnemen over de winactie. We bewaren je gegevens voor dit doel totdat de winactie in afgelopen en verwijderen ze daarna.

Reacties en foto’s
Op onze website kun je een account aanmaken als bezoeker (voor experts zie ….) en onder onze artikelen of in ons forum kun jij een reactie achterlaten. Deze reactie wordt vervolgens gepubliceerd. Wanneer jij je portretfoto uploadt bij het aanmaken van een account, geef je ons expliciete toestemming om deze te verwerken en te plaatsen bij jouw reactie. Wanneer jij je account opzegt, worden je gegevens direct verwijderd.

IP-adres en je locatiegegevens

Je ip-adres en locatiegegevens verwerken we om fraude te voorkomen. Meer informatie over de verwerking van je ipadres en bijv cookies lees je in onze cookieverklaring.

Wie ontvangen jouw persoonsgegevens?
We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

Hosting van onze website

Hosting van ons e-mailsysteem

Nieuwsbriefprovider

Social media

Adverteerders

 

Jouw rechten

In de wet is vastgelegd dat jij zeggenschap hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens.
Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via privacy@afvallen.nu.

Inzage,aanpassing en verwijderen persoongegevens

Wil je weten welke gegevens wij hebben verwerkt?

Dat kan natuurlijk. Stuur een e-mail naar: privacy@afvallen.nu.
Wij kunnen die dan voor je aanpassen of verwijderen.

7.Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking. 

Je mag bezwaar maken
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten. 

Hoe geven wij jou inzicht in je gegevens?

Om jouw gegevens in te kunnen zien zorgen wij dat je die in een machinaal leesbare vorm van ons ontvangt, zodat je deze eventueel aan een andere partij kan overdragen.

Jouw gegevens niet meer gebruiken

Wil je dat wij jouw gegevens niet meer gebruiken? Dan kun je jouw toestemming intrekken.
Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Ging er iets mis?
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Beveiliging persoonsgegevens

Wij zorgen dat jouw gegevens veilig bewaard worden en beschermd worden tegen onrechtmatige verwerking.

Gebruik website
Hoewel Afvallen.nu constante zorg en aandacht besteedt aan de samenstelling van de website, is het mogelijk dat de informatie op de website niet volledig, niet actueel of niet juist is. Afvallen.nu is niet aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot de website en het gebruik van de website.

Verwijzingen naar andere websites etc.

Links naar andere websites en verwijzingen naar informatiebronnen zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website en zijn niet bedoeld als aanbeveling. Het gebruik van deze links en/of verwijzingen is op eigen risico. Afvallen.nu aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, aanbiedingen of andere zaken die vermeld worden op deze websites of informatiebronnen.

Privacy
Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) bevat regels voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens. Afvallen.nu handelt conform deze wet. 

Afvallen.nu
Logo
Enable registration in settings - general